org js pluimveee  © dierenbeeldbank.nl© dierenbeeldbank.nl

Doel is te komen tot passende regels voor hobbydieren zoals op gebied van registratie, oormerken, dierziektebestrijding, transport, schuilgelegenheid, rendactarieven, vervoer dieren (in Europa), preventie wolvenschade. Wij helpen onze leden bij problemen hiermee.

Wij zijn er voor iedereen die kleinschalig, hobbymatig landbouwhuisdieren houdt zoals schapen, geiten, runderen, varkens, kippen, ganzen, eenden, kwartels, en voor de houders van siervogels. Wij informeren u via de nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen.

Lidmaatschap

De jaarlijkse contributie is € 10 voor individuele leden en €20 voor verenigingen en € 25 voor leden per post en €10 voor donateurs.
Huisgenoten van leden en diegenen die lid zijn van een ras/fokvereniging, die lid is van de NBvH, kunnen al lid worden voor € 5.

Het bankrekeningnummer is:  NL54 RBRB 0852 2513 43
t.n.v. Nederlandse Belangenvereniging van Hobbydierhouders te Buren

Wijzigingen en opzeggingen kunnen per e-mail doorgegeven worden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar Administratie NBvH t.a.v. Linda Zeevenhoven Uiterburen 51  9636ED Zuidbroek.

Bestuur

Paula Polman, voorzitter
Buren
tel.: 06-30672517

Erik Roelofsen, penningmeester
Opheusden

Linda Zeevenhoven, ledenadministratie
Zuidbroek

Geschiedenis NBvH

Wij zijn opgericht na de mond- en klauwzeeruitbraak in 2001. Toen werden duizenden gezonde schapen, geiten en runderen preventief gedood. Direct daarna volgde de vogelpestcrisis van 2003. En opnieuw werden er gezonde dieren preventief gedood bij 17.000 gezinnen. Dat is nu gelukkig verleden tijd. Wat hebben we samen bereikt? 

  • hobbydieren worden niet meer preventief geruimd
  • betere verdeling van de kosten voor Diergezondheidsfonds, registratie, kadavers ophalen
  • (deels) alternatieven voor oormerken, zoals maagbolus
  • samenwerking tussen hobbydierorganisaties (Platform Kleinschalige Schapen- en Geitenhouders, KleindierNed en overleg kleinschalige en hobbymatige varkenshouders).

Kamer van Koophandel

De Nederlandse Belangenvereniging van Hobbydierhouders staat ingeschreven bij de KvK met nummer 05071789.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare with friends

Levende Have

Het Landelijk Kennisnetwerk Levende Have is een internetgemeenschap van houders van boerderijdieren.
levendehave.nl

Secretariaat

Het secretariaat is bereikbaar via e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of via post : Erichemsekade 11  4116 GD Buren

Ledenadministratie

Wijzigingen en opzeggingen kunnen per e-mail doorgegeven worden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar

Administratie NBvH
tav Linda Zeevenhoven
Uiterburen 51
9636 ED Zuidbroek